Pegamento

PRGoeroes zet zich in voor zakelijke dienstverlener Pegamento, specialist en marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Customer Experience Management (CEM), door media-aandacht voor hen te genereren.

Veelzijdige talenten

Pegamento richt zich verder op het optimaliseren van klantinteracties, zodat deze slimmer, in minder tijd maar kwalitatief hoogwaardig en met meer persoonlijke aandacht voor de klant, worden uitgevoerd. Contextueel juiste informatie is daarbij essentieel. De specialist beschikt over veelzijdige talenten. Omdat deze hemelsbreed kunnen worden ingezet is het moeilijk om er een label aan te hangen. Daarom spreekt Pegamento over zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Met als epicentrum van deze zintuigen: het brein. Het bedrijf versterkt de zintuigen van de mens door met robotisering hierop in te spelen. Hier kunnen mensen op anticiperen.

De resultaten

De free publicity resultaten die PRGoeroes heeft behaald voor Pegamento vormen een behoorlijke lijst. Het bedrijf kwam in de media met het winnen van een nationale en internationale prijs, het organiseren van het eerste online event over kunstmatige intelligentie, het geven van een salarisstrook aan de kinderen van hun medewerkers en met ‘Fish on Wheels’ Peggy. Dit nieuws werd opgepakt door Computable, Automatie-pma, Vision + Robotics, Emerce, Techniek & Wetenschap, Vision Robotics, VMT, ChannelConnect, Rocking Robots en nog veel meer.

Enkele publicaties die PRGoeroes voor Pegamento heeft gerealiseerd: