Over PRGoeroes

GOEDE PR MET IMPACT
VOOR BEDRIJVEN
DIE DE WERELD
BETER MAKEN

Verandering, dat is wat er nodig is áls we de wereld nog willen redden. Het is belangrijker dan ooit dat we zo snel mogelijk wakker worden en meer gaan geven om de plek waar we op leven. Wat wij in de komende 30 jaar doen, zal het lot bepalen van de wereld. PRGoeroes wil een bijdrage leveren aan deze verandering. Dit doen wij door bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid, innovatie, diversiteit en technologie in de media zichtbaar te maken met goede pr.

Ondernemers zijn dé mensen die deze verandering kunnen maken. Zij zijn degenen die in een hoog tempo grote stappen kunnen zetten en daarmee snel verandering kunnen doorvoeren. Deze grote stappen komen niet zonder moeite. Als we sterker dan ooit willen worden, moeten we onze ideeën en krachten combineren. Hiervoor hebben we iedereen nodig en daarom moeten we strijden voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Hoe meer diversiteit, hoe groter de stappen zijn die we kunnen zetten qua duurzaamheid en innovatie. Duurzaamheid beschermt onze natuurlijke omgeving en onze gezondheid.

PRGoeroes helpt mee door klimaatneutraal te reizen, tweedehands spullen te kopen voor kantoor en door te investeren in start-ups die zich bezighouden met dit thema. Ook met technologie is een grote bijdrage te leveren aan de grote wereldproblemen. Hiermee leren we slimmer werken, de vraag naar fossiele grondstoffen te verminderen en oceanen plasticvrij te krijgen.

Deze bedrijven voelen zich net als PRGoeroes verbonden met onze aarde en leveren op hun manier een positieve impact, zodat ook generaties na ons nog een mooi leven kunnen hebben. PRGoeroes is er om hun een podium te geven en zichtbaar te zijn, zodat zij die positieve impact kunnen maken en wij op onze manier hier ons steentje aan kunnen bijdragen.

Door te werken met PRGoeroes haal je een high-end strategische pr-specialist in huis. Met ruim 20 jaar ervaring heeft PRGoeroes zijn sporen verdiend als meest pragmatische pr-bureau van Nederland.

Met de zichtbaarheid van bedrijven die meedoen aan het veranderen van de wereld, willen wij anderen ook stimuleren om mee te doen.

Het PR Goeroes team

Welkom bij PRGoeroes. Ons team bestaat uit PR-specialisten met een bevlogen passie voor het vak. Samen creëerden wij al ruim 500 succesvolle campagnes op het gebied van PR & free publicity voor de B2B zakelijke dienstverlening. Met onze bewezen successen verzeker je jezelf én jouw bedrijf van zichtbaarheid in de media. En dat alles met een duurzame aanpak. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Voor nu en voor de toekomst.

Goede PR voor bedrijven die de wereld beter maken

PR met impact voor bedrijven die aan de toekomst denken

Dat is onze missie. Dit doen wij door expertise en krachten te bundelen en vooral door een positieve impact te leveren. Wij geloven sterk dat ondernemers het verschil kunnen maken en dat onze toekomst afhangt van bedrijven die het goede voorbeeld geven. PRGoeroes focust zich daarom op bedrijven die deze duurzame visie delen. Wij geloven in samenwerken om de wereld stap voor stap een betere plek te maken. Dat betekent een gezamenlijk doel, passie vanuit ons team en vooral een prachtig bewust PR-resultaat met jou als tevreden klant.

Founder PRGoeroes

Wat wij doen

‍Het team van PRGoeroes deelt drie belangrijke kenmerken: expertise, een passie voor het PR-vak en een wens voor een betere wereld. Deze krachten combineren wij binnen ons dagelijks werk om juist de bedrijven die aan de toekomst denken, een stem te geven in de media. Door middel van PR en free publicity hebben we al tientallen bedrijven bijgestaan in hun weg naar zichtbaarheid, meer klanten en daarmee meer succes. Wij zijn goed in ons werk. En daar zijn we trots op.

Hoe wij dit doen

Wij herkennen nieuws en krijgen het ook gepubliceerd. De combinatie van een sterk medianetwerk, jarenlange ervaring in de branche en de passie om continu bij te leren, levert ons keer op keer succes. Jouw bedrijfsimago naar het volgende niveau tillen, vraagt meer dan enkel een marketingstrategie. Free publicity-artikelen worden namelijk meer gewaardeerd, beter gelezen en als geloofwaardiger ontvangen door uw potentiële klanten. Deze positieve stroming is waar we het voor doen. Voor jouw bedrijf, voor onze visie, maar vooral voor onze toekomst.

Kwaliteit

Met PRGoeroes kies je voor kwaliteit, innovatie en professionaliteit. Wij werken iedere dag aan het beter worden in ons vak. Wij zijn de gouden schakel tussen onze klanten en de media en dit zetten wij graag in ten behoeve van een positieve impact. Daarom zorgen wij ervoor dat ons werk standaard van het hoogste niveau is.

Teamwork

Naast dat wij veel plezier hebben in ons vak, werken wij ook graag samen. Wij hebben als team een sterke band, wat leidt tot samen sparren, elkaar uitdagen en elkaar ondersteunen om ieders expertise volledig te benutten. Vanuit deze kracht werken wij ook net zo graag samen met jou als klant, want alleen samen zorgen wij voor de allerbeste resultaten.

Duurzaamheid

Zoals wij vinden dat ondernemers het verschil kunnen maken voor een betere toekomst, dragen wij als PRGoeroes natuurlijk ook ons steentje bij. Naast ons voortdurend inzetten voor bewuste bedrijven in ons dagelijks werk, speelt duurzaamheid ook een grote rol binnen ons team. Zo helpen wij mee door klimaatneutraal te reizen, tweedehands kantoorspullen aan te schaffen en door te investeren in start-ups die zich bezighouden met duurzaamheid.