De Amersfoortse Digital Agency Enrise organiseert zichzelf sinds 2017 door een unieke vorm van zelfsturing.  Enrise omarmde in september 2023 voor het eerst een volledig team dat zich graag op eenzelfde wijze wil organiseren. PRGoeroes heeft met PR-activiteiten deze belangrijke stap voor Enrise ondersteund.

Motivo, een webbureau uit Zwolle, trok bij Enrise in, maar bleef ook een eigen kantoor houden in Zwolle. Klanten blijven profiteren van de specialistische kennis en vaardigheden van deze online partner voor zorg en non-profit, maar nu mét alle voordelen die een collectief van IT-experts als Enrise biedt.

“Wij zijn ontzettend trots op het feit dat dit volledige team unaniem besloten heeft zich bij ons collectief aan te sluiten. Het is altijd mijn ambitie geweest om mensen, teams en bedrijven mee te nemen in ons collectief. Niet het groeien-om-te-groeien is daarbij mijn motief, maar ik geloof in onze manier van zelfsturend organiseren en die gun ik iedereen. Motivo hebben we met open armen ontvangen en komend jaar zullen we samen verder groeien als ‘Nice place for experts”, zei Hermen Heinen van Enrise.

PRGoeroes heeft naar aanleiding van de samenwerking tussen Enrise en Motivo succesvol free publicity artikelen verzorgd in Computable, Emerce, ChannelConnect, ICTmagazine en DutchTechonHeels. In totaal kreeg het 19 vermeldingen, met 639 duizend impressies en een mediawaarde van 21,7 duizend euro.