Het Passie Profiel is een loopbaantraject voor mensen die geen energie en voldoening meer uit hun werk halen. Mensen die vaak moe en futloos thuiskomen en via het Passie Profiel willen ontdekken hoe ze wel met plezier aan de slag bij hun werkgever kunnen gaan. PRGoeroes zette zich met succes in voor het Passie Profiel.

Het Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

“Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk”, zegt bedenker Bas Smeets. Hij leidt coaches op die mensen helpen bij het ontdekken van wat ze nu eigenlijk willen.

Mensen gaan bij het Passie Profiel onder begeleiding van een coach een programma van twaalf weken volgen, waarin zij hun eigen unieke bijdrage gaan vinden en weer hun werkplezier terugkrijgen.

PRGoeroes heeft voor het Passie Profiel succesvol free publicity artikelen verzorgd in Emerce, WeesMeer, Werf+ en Ondernemersbelang. In totaal kreeg het 23 vermeldingen, met 741 duizend impressies en een mediawaarde van € 26 duizend.