Vastgoedvermogensbeheerder NLV stelde half juli Jan Willem Siekman aan als nieuwe CEO. Om dit bijzondere moment in de media te promoten, werd PRGoeroes ingeschakeld. En met succes. Ook de aanstelling van Rianne Vedder, als CFRO bij NLV, werd later met succes onder de aandacht van de media gebracht.

NLV is dit jaar opgericht door de pensioenfondsen PMT en Rail & OV om de Nederlandse directe vastgoedportefeuilles van beide pensioenfondsen te gaan beleggen. De nieuwe organisatie wordt operationeel op 1 januari 2024 en beheert dan circa 5 miljard euro.

Siekman was in zijn vorige functie hoofdverantwoordelijk voor de klanten in het EMEA-gebied (Midden-Oosten, Europa, Afrika) bij Aegon Asset Management. Eerder werkte hij ook voor onder meer MN en Robeco.

“NLV is een nieuw bedrijf vóór en dóór pensioenfondsen, zonder winstoogmerk. We kunnen ons daardoor volledig richten op het bieden van een stabiel rendement op de lange termijn voor pensioendeelnemers. Dit maatschappelijke karakter en de duurzaamheidsambities van NLV spreken mij erg aan”, zegt Siekman.

Eind augustus volgde de benoeming van Rianne Vedder tot nieuwe Chief Financial and Risk Officer bij NLV. Zij komt bij Bouwinvest vandaan en brengt een enorme ervaring mee op het gebied van finance- en riskmanagement.

PRGoeroes heeft voor de benoeming van Siekman en Vedder bij NLV succesvol free publicity artikelen verzorgd in Vastgoedmarkt, PropertyNL, Investment Officer, Financial Investigator, Vastgoedjournaal en Vastgoedberichten. In totaal kregen beide benoemingen achttien vermeldingen, met 390 duizend impressies en een mediawaarde van bijna $15.000.