Snelgroeiend Compasso Social doeltreffend ondersteund door PRGoeroes

Met haar werk impact te maken op het welzijn van haar cliënten en bij te dragen aan een mooiere wereld. Dat is de missie van het bedrijf Compasso Social, bedacht en geleid door Flávia Ramos Costa. PRGoeroes werkt sinds 2021 samen met Compasso Social en heeft al een aantal mooie PR-resultaten geboekt.

Dienstverlener Compasso Social werkt B2B voor gemeenten, overheden en bedrijven. Haar missie is om iedere migrant zich thuis te laten voelen en te helpen vestigen als geïntegreerde burger.

Compasso Social organiseert ook workshops en events. Een bekend event is het Vrijheid en Integratie Festival. Het bedrijf wil hiermee vrouwen van verschillende nationaliteiten samenbrengen en een waardevolle uitwisseling tussen hen bevorderen. Om beter te begrijpen, te bewonderen, maar ook te genieten van wat iedereen te bieden heeft.

Compasso Social is door al deze activiteiten de afgelopen jaren zeer succesvol gegroeid van een eenmanszaak naar een BV, met daarin een team dat fulltime werkt voor diverse overheden en bedrijven.

Voor haar inzet kreeg Flávia in 2022 een nominatie voor de Vrouw in de Media Awards. Zij won in 2021 de Publieksprijs South East Parade.

PRGoeroes heeft voor Compasso Social en Flávia succesvol free publicity artikelen verzorgd in Emerce, Het Parool, NL Magazine, Weesmeer, het WeesperNieuws en het Amsterdams Dagblad.