Fynch PRGoeroes pr voor je bedrijf wat levert pr voor je bedrijf op

Fynch Mobility houdt zich bezig met het transformeren en verbeteren van mobiliteit in Europa, te beginnen in Nederland en België. Zij zijn dé aanbieder van slimme mobiliteitsoplossingen voor bedrijven en ontwikkelden als eerste partij in Nederland een app voor CO2-reductie door mobiliteitsmanagement.

PRGoeroes ontwikkelde een passende PR-aanpak en voerde de daaropvolgende PR-activiteiten uit met als doel free publicity en daarmee zichtbaarheid en geloofwaardigheid op te bouwen.

PR-resultaten voor Fynch Mobility

Binnen een maand na de start schoven de founders van het bedrijf aan bij twee verschillende BNR-programma’s en trok Fynch Mobility de aandacht van vakmedia als Silicon Canals, Persberichten.com, MT/Sprout, Techvisor, Emerce, Duurzaam-Beleggen, ICT Magazine, Transport-online en meer.

Het werk van Fynch (in opdracht van Rijkswaterstaat bouwden ze de beloningsmaatregel voor de forenzen op de A7) werd genoemd in Nu.nl, Topgear, Rodi, WijNoordHolland, Hart van Nederland, Noord-Hollands Dagblad. Internationaal koos o.a. Medium.com om te publiceren over de scale-up.

In totaal werden er (exclusief offline publiciteit zoals nationale radio- en tv-aandacht / podcasts, magazine-interviews of artikelen of online publiciteit achter een betaalmuur) 38 vermeldingen gemeten, met 10,5 miljoen impressies en een mediawaarde van 263,5 duizend euro.