Webactueel ontwikkelt websites en ontzorgt bedrijven van a tot z omtrent online marketing. Dit doet het bedrijf onder meer door het bepalen en het uitvoeren van een sterke marketingstrategie. Het heeft alle kennis in huis omtrent webdesign, grafisch design en marketing om business te laten groeien via onlinekanalen.

Eind vorig jaar won Webactueel in het Turkse Istanbul de Best Digital Advertising Agency Award tijdens de vierde International Achievement and Career Awards. De award is een van de meest prestigieuze prijzen in Europa. PRGoeroes kreeg de opdracht om dit nieuws naar de media te brengen.

“Een R&D-team zoekt uit welke bedrijven succesvol presenteren in hun branche. Via deze selectie hebben ze de nummer één van onze branche bepaald”, zegt Yasin. “We waren positief verrast. We hebben eerder meerdere prijzen gewonnen. Maar de beste van Europa zijn, dat is wel een enorme eer.” De jury prees de klantgerichtheid, expertise en geboekte resultaten van het bedrijf. Er dongen vanuit geheel Europa marketingbureaus mee naar de prijs.

PRGoeroes heeft naar aanleiding van het winnen van deze award een mediapitch geschreven en uitgerold richting lokale, regionale, landelijke en vakmedia. Het leverde diverse freepublicityresultaten op als een ondernemersspotlight op WeesMeer, een uitgebreid interview op InRijswijk, een artikel bij Rodi, Emerce en een fotoshoot en interview voor het offline en online Adformatie Magazine. In totaal kreeg het twaalf online vermeldingen, met 748,3.000 impressies en een mediawaarde van 17,9.000. De aantal impressies en mediawaardes zijn exclusief alle offline en online publicaties achter een betaalmuur.