Zelfsturing.IT

Vincent Everts is al jaren gepassioneerd over de digitale transformatie die de maatschappij doormaakt. Hij wil graag dat Nederland hierin voorop blijft lopen. Hij schafte de nieuwste Tesla Model X aan om mensen erin te laten rijden en zelf te ervaren hoe inspirerend zelfsturing is bij deze ontwikkeling. De komende drie jaar wil Vincent Everts met de partners in zijn platform www.Zelfsturing.it mensen en bedrijven inspireren met toepassingen en effecten van zelfsturing; op de weg maar ook in dagelijks leven en op het werk. Hij vond samen met zijn team vijf partners in KPN, CM, de Volksbank, Connecting Mobility (samenwerkingsprogramma van Rijkswaterstaat) en Betaalvereniging Nederland (iDIN) en nam het initiatief tot de oprichting van het platform Zelfsturing.IT

In opdracht van dit platform deed Maurice de Hond onderzoek onder 1500 Nederlanders naar zelfsturing in Nederland. Hieruit bleek dat 6 op 10 mensen de trend herkent en meer zelfsturing ervaart dan vroeger.

PR Goeroes maakte een persmailing en die werd succesvol gepitcht aan de gewenste nieuws-/lokale/regionale/vakmedia. Het resulteerde in publicaties in het AD, BD, Bn DeStem, Brisk Magazine, Emerce, Appril, de Stentor, Dichtbij, Eindhoven Dagblad, ONSNH, Opiniemeters, Pzc, Tubantia en online sites rondom autorijden.

De huidige publiciteit van Zelfsturing.it ontdekken?
Ga naar: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1365765106843796&type=3

Meer over Zelfsturing.it ontdekken?
Ga nu naar: http://www.Zelfsturing.it